Sportdax!

OBS! Eftersom ett förhållandevis stort antal ungdomar och unga vuxna på kommunens område blivit satta i karantän under senaste dagar har församlingen valt att pausa med ungdomsverksamheten fram till den 22 oktober. (meddelande 6.10.2020)

Gillar du att spela olika bollsporter tillsammans med andra ungdomar? I så fall är Sportdax något för dig!

Vi samlas varje fredag kl 17.30- 19.00 i Kronoby Idrottshall och spelar på ett lekfullt sätt olika bollsporter som innebandy, handboll, volleyboll, frisbee m.m. Tillfället är gratis och ingen förhandsanmälan behövs. Kvällen  leds av församlingens ungdomsarbetsledare Tom.

Höstterminen 2020 är från 2 oktober till 4 december (hallen är stäng en stor del av september p.g.a studentskrivningar).

Ungdomar från årskurs 7 och uppåt är välkomna med.

För oss gäller: "alla kan och alla vill".

Tag kontakt

ungdomsarbetsledare