Kronoby kyrkokör

to 17.9 kl. 18.00 - to 17.9 kl. 19.30
Kronoby församlingshem

En kör för vuxna i församlingens regi i Kronoby delområde.

Coronaläget påverkar fortsättningsvis verksamheten i församlingen. Ändringar uppdateras här!

"Målsättningen är att sjunga 1- till 4-stämmiga sånger för blandad kör i församlingens gudstjänstliv. Att sjunga i kör ger delaktighet och gemenskap - var inte rädd att prova på! Man behöver inte uppfatta sig som traditionellt from eller troende för att komma med - det räcker att man känner för musiken och för kyrkorummet (som erbjuder de i särklass bästa ramarna för att sjunga och musicera) samt är villig att några gånger per termin medverka vid festgudstjänsterna i kyrkan. Kören välkomnar alla nya sångare så tveka inte att ta kontakt om du vore intresserad - en kör blir en kör bara om den får sångare!"