Mässa Messu

Kronoby kyrka

med kyrkoherde- och kaplansinstallation och välsignelse av anställda kirkkoherran virkaan asettaminen ja työntekiöiden siunaaminen

Biskop Bo-Göran Åstrand, kyrkoherde Anders Store, tf kaplan Niklas Wallis, kaplan Timo Saitajoki, församlingspastor Ville Kavilo, kantorerna Maria Ellfolk-Lasén, Sonja Smedjebacka och Ronny Borgmästars.

Kyrkokörerna i Kronoby, Terjärv och Nedervetil, sånggruppen Mariat, Malin Storbjörk och sånggrupp bestående av ungdomar, Robert Slotte, trumpet

Piispa Bo-Göran Åstrand, kirkkoherra Anders Store, vt kappalainen Niklas Wallis, kappalainen Timo Saitajoki, seurakuntapastori Ville Kavilo, kanttorit Maria Ellfolk-Lasén, Sonja Smedjebacka och Ronny Borgmästars.

Kruunupyyn, Teerijärven ja Alavetelin kirkkokuorot, lauluyhtye Mariat, Robert Slotte, trumpetti, Malin Storbjörk, nuorten lauluryhmä