Körkonsert "I minnenas gömma"

Körkonsert Kronoby församlingshem

"Maximuskören med dirigenten och kompositören Peter Sjöblom framför en hembygdssvit i Kronoby församlingshem söndagen den 4 februari 2018 kl. 17.00. Kom och lyssna till och njut av nyskriven musik gjord av körens dirigent och texter av lokala poeter från förr och nu." Sångsolist är Kronobys egen Sonja Biskop.

Musiken till sviten är nyskriven av körens dirigent och hade sitt uruppförande i slutet av förra året.

Kören uppger att programmet är barnvänligt!

Efter konserten är det servering med dopp i Serveringssalen. Priset för programblad och servering är 10€. Intäkterna går till kören.

Mer om kören Maximus kan man läsa här (hemsida för Finlands svenska körförbund) och om konserten i Församlingshemmet här (Facebook).

Varmt välkomna!

sö 27.5 kl. 19.00 -20.00

Kronoby kyrka

Musik i vårkvällen

Kronoby Hornkapell inbjuder tillsammans med sina gäster Sonja Biskop och Andreas Slotte till en kväll med varierad och stämningsfull musik i Kronoby kyrka.