Kronoby kyrkas orgel jubilerar!

on 12.7 kl. 19.30

Kronoby kyrkas orgel jubilerar! Kronoby kyrka

30 år av kvalitetsklanger från Kronoby kyrkas orgelläktare uppmärksammas med en orgelafton tillsammans med organisterna Stefan Lönnquist och Maria Ellfolk-Lasén.

Stefan Lönnqvist och Maria Ellfolk-Lasén spelar under tillfället varsin avdelning musik av J. S. Bach samt av bl a Ch. M. Widor och J. Rheinberger. Stefan Lönnqvist ger också en kort återblick över orgelns tillkomsthistoria. Församlingen får stämma in i psalmen "Ljud högt, du psalm, att lova"; i sång och ord bekräftar den det som orgelmusiken i toner förmedlar. Olof Henricson håller andakt.

sö 27.5 kl. 19.00 -20.00

Kronoby kyrka

Musik i vårkvällen

Kronoby Hornkapell inbjuder tillsammans med sina gäster Sonja Biskop och Andreas Slotte till en kväll med varierad och stämningsfull musik i Kronoby kyrka.